SPONSOR

PILIH SENDIRI CORAK KAIN UNTUK SARUNG TILAM

| |

KAIN 100% COTTON












p/s: untuk set lengkap menggunakan kain 100% cotton perlu tambah rm30 dari pakej harga asal ye...




KAIN COTTON CAMPURAN POLYSTER
 
















SALAM....

Mulai hari ini Kedaiminikelantan memperkenalkan sistem baru...anda boleh pilih sendiri corak dan warna untuk sarung tilam bayi anda....jikalau ada corak kain baru kami akan upload dari masa ke semasa....jenis kain di atas ada cotton campuran polyster dan kain 100% cotton..

jika ingin membuat tempahan set tilam kekabu...sila nyatakan kepada kami:

-kod kain di dalam gambar di atas..
-beropol atau tidak beropol
-nyatakan pakej seperti yang tertera di bawah
-TEMPAHAN SIAP DALAM MASA 2-4 MINGGU
-SILA SMS 013-2191954 ATAU EMAIL siti_norzehan@yahoo.com untuk membuat tempahan


HARGA:

Pakej 1(set asas):
-1 set tilam kekabu gred B jenis berat saiz 23 x 33 inci beserta 2 bantal kepala dan 2 bantal peluk (jika nak kekabu gred A jenis ringan perlu membuat tempahan terlebih dahulu)
-1 set sarung corak pilihan anda sendiri
 

HARGA: RM130 (untuk set kekabu gred B, jika gred A RM170)
KOS POS DOMESTIK SEMENANJUNG: RM15
KOS POS DOMESTIK SABAH/SARAWAK: RM30

PAKEJ 2 (set lengkap)-TIADA UNTUK READY STOCK, JIKA BERMINAT PERLU MEMBUAT TEMPAHAN:
-1 set tilam kekabu saiz 23 x 33 inci beserta 2 bantal kepala dan 2 bantal peluk
-1 set sarung corak pilihan anda sendiri
-1 comforter(selimut tebal) corak sama dengan sarung tilam saiz 30 x 40 inci

 
HARGA: RM160 
(untuk set kekabu gred B, jika gred A RM200)
KOS POS DOMESTIK SEMENANJUNG: RM15
KOS POS DOMESTIK SABAH/SARAWAK: RM30


PAKEJ 3 (set tilam kekebu tanpa sarung): -1 set tilam kekabu saiz 23 x 33 inci beserta 2 bantal kepala dan 2 bantal peluk


HARGA: RM70 (untuk set kekabu gred B, jika gred A RM110)
KOS POS DOMESTIK SEMENANJUNG: RM10
KOS POS DOMESTIK SABAH/SARAWAK: RM30


PAKEJ 4 (set sarung sahaja):
-1 set sarung corak pilihan anda sendiri saiz 23 x 33 inci beserta 2 sarung bantal kepala dan 2 sarung bantal peluk
HARGA:
-Beropol: RM70
-Tanpa Ropol: RM60

KOS POS LAJU SEMENANJUNG: RM7

KOS POS LAJU SABAH/SARAWAK: RM10

31 comments:

hendrie k_bejo said...

thx for visit my blog ^^ ehmm..I've joined sponsored review, but they said my blog haven't met their requirment.. any suggestion?

sastra said...

where r u from??
im interested with ur business, can i know ur position??

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

mommie yuyu said...

comforter shj brp?bg kain sendiri

SiTi said...

comforter kalau kain sendiri 2 meter. upah termasuk fiber siti RM35 termasuk pos laju.

cippzzySHMR said...

Salam,

Siti, berminat nak tempah set asas..kain R4.
Camne prosedur next?

SiTi said...

salam...sila sms/call siti untuk tempahan...tq

Rossa said...

Salam Siti.

Sy nak tempah set lengkap kain UP 1 yang gambar upinipin tu. Berapa lame boleh siap dan hantar yer?

SiTi said...

SALAM ROSSA...

TEMPOH SIAP TEMPAHAN 2-3 MINGGU...UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN BOLEH SMS ATAU CALL SITI YER...

Nurul Ain Umor said...

Salam k.Siti,

Kalau nak tempah set 4 without sarung bantal kepala dan bantal peluk,macam mane kire ye?

Sarung tilam nak buat 76 inch x 36 inch

Aeiou said...

salam, sy berminat nak tempah set tilam pakej 2, kod kain J3...kena bayar penuh terus @ deposit dlu?

SiTi said...

salam Aeiou....

kain kod j3 dah habis...kalau nak buat tempahan boleh bayar deposit dulu 50%...2-3 minggu siap...

SiTi said...

salam Nurul Ain Umor...

sila sms akak yer...tq

Aeiou said...

alahai, dh abis plak...ok, sy nak kod PT6 lah..payment on thursday/friday bleh?

SiTi said...

ok...boleh...nanti dah buat payment sms aka yer...013-2191954

Aeiou said...

salam..sy dh wat payment RM130 around 7pm td..sy byr RM130 je coz nak tukar ke pakej 1 (set asas) je...boleh kan?

SiTi said...

salam...akak dah terimah duit..terima kasih...nak set sarung beropol ke tak beropol ye...kalau boleh pilh lagi satu kod kain sebagai pilihan kedua takut kain PT6 out of stock kat kedai...

Aeiou said...

nak yg beropol, tp ropol cotton jgak...2nd choice kod GG6...

Aeiou said...

brp mggu bleh siap ye...sy expected due on 27/7...:)

SiTi said...

2-4 minggu...nanti emailkan nama ngan alamat untuk pengeposan ye...

SiTi said...

salam Aeiou...tolong emailkan kat Siti nama, alamat ngan no tel ye...2 hari lagi siti nak pos set tilam baby...ni alamat email siti
siti_norzehan@yahoo.com

Aeiou said...

salam..kak siti..maaf, bru prasan ade komen kt sni...okey, sy e-mail right away...

Aeiou said...

salam...ade dpt x e-mail sy?

SiTi said...

salam...akak dah dapat...dah pos pun tilam...tracking number ada kat sebelah kiri..hehehe

Aeiou said...

ok..thanks byk2 ye kak...x sbrnye tggu tilam smpai..;)

Sue said...

CORAK FLORA XDE KER?

SiTi said...

ada sue..boleh pilih kat atas ni...

tuan muhammad zukri said...

nak tanya mereka yang dah beli, ok ke kain cotton + polyster. teringin nak order dah ni

Norain Mohd Yunos said...

Asm. nak tanya, tebal tilam tu berapa inci ye?

SiTi said...

wsalam...tebal untuk harga saiz standard 23 x 33 inci ni tebal 3 inci...kalau nak saiz dan ketebalan lain pun boleh..

Jen Jen Areff said...

salam masih jual lg ker kain cotton

Post a Comment